Моделювання процесу динамічного зрівноваження привідного механізму роликової формувальної установки з енергетично врівноваженим приводом - Ловейкін, В.; Почка, К. (КНУБА, 2019)
Для роликової формувальної установки з енергетично врівноваженим приводом розглянуто динамічне зрівноваження привідного механізму. Неврівноваженість привідного механізму оцінюється максимальними і середньоквадратичними значеннями сумарної сили інерції та крутного сумарного моменту від дії сил інерції.
Keywords: роликова формувальна установка; привідний механізм; сила інерції; момент; зрівноваження