Математична модель вибору форм візуалізації інформації при розв’язанні функціональних задач управління проектами - Єгорченков, О. В. (КНУБА, 2011)
Розглянуто методології візуалізації інформації в управлінні проектами. Розроблено математичну модель вибору форм візуалізації інформації.
Keywords: управління проектами; математична модель; інформація