Живопис Успенського собору Києво-Печерської лаври: історія і дослідження - Орленко, М. І. (КНУБА, 2016)
Описано історію живопису Успенського собору, наведено історичні описи, перелік ікон, живописні техніки, результати досліджень.
Keywords: архітектура; живопис; Успенський собор; architecture; painting; Dormition Cathedra