Системний аналіз якості забоїв машин для земляних робіт з допомогою енергетичних показників - Богуславський, В.С. (КНУБА, 2002)
При дослідженні цієї системи є достатньо повна інформація тільки по одному її елементі - машині. Решта елементів можуть бути оцінені дуже приблизно. Це ускладнює аналітичний опис системи і, як наслідок, прогнозування ефективності її функціонування.
Keywords: оцінка структур; формування структур; механізація будівництва; конструкції роликових центрифуг; маніпуляторів оздоблювальних робіт