Експертне оцінювання впливу значень випадкових функцій на успішність геологічного проекту - Оберемок, І. І.; Оберемок, Н. В. (КНУБА, 2021)
Інформацію для процесно-стохастичного управління проектами можна отримати або в результаті накопичення значної статистики з виконання подібних проектів в подібних умовах, що практично неможливо. Або ж на основі експертного оцінювання як розподілу ймовірностей значень випадкових функцій, та оцінювання впливу цих значень на успішність проекту. Цей шлях запропонований у дисертаційній роботі.
Keywords: геологічні проекти; експертне оцінювання впливу; значеня випадкових функцій