Отримання фотограмметричної інформації на стереокамері СКІФ - Катушков, В. О. (КНУБА, 2015)
Отримання фотограмметричної інформації з використанням стереокамери інженерної фотограмметрії (СКІФ) для створення фронтальних планів крупних масштабів.
Keywords: знімальні камери; стереоскопічна камера; лазерні сканери; методи орієнтування