Музейна спадщина як простір культурної пам'яті та діалогу: Україна і Європа у відеопроєкті "Меморіалізація воєнної історії" - Похиленко, Ірина (Видавничо-поліграфічний центр "Київський університет", 2025)
Музейна спадщина в сучасному гуманітарному дискурсі постає не лише як місце зберігання історичних артефактів, а як активний простір конструювання культурної пам'яті та суспільного діалогу. В умовах глобалізації та гібридних загроз музеї воєнної історії набувають нової комунікативної функції – формування міжнаціо
Keywords: музейна спадщина; музей; культурна спадщина; право; містобудування; меморіалізація