Розрахунок залізобетонних конструкцій захисної споруди модульного типу за Еurocode 2 - Шеховцов, Владислав; Фесенко, Олег; Донець, Тарас (КНУБА, 2025)
Ці тези містять результати розрахунку залізобетонних плит покриття захисної споруди модульного типу на квазістатичне навантаження від дії повітряної ударної хвилі. Розрахунок було виконано відповідно до вимог європейських норм Eurocode 2.
Keywords: захисна споруда; квазістатичне навантаження; повітряна ударна хвиля; залізобетонні конструкції; європейські норми