Вступ до спеціальності «політологія» : методичні рекомендації з підготовки до практичних занять, самостійної роботи та виконання індивідуальних завдань для спеціальності 052 «Політологія» - Гербут Надія Анатоліївна; Згурська Валентина Леонідівна (My University, 2024)
Подано тематику практичних занять, літературу та методичні рекомендації з підготовки до них, теми індивідуальних завдань, питання підсумкового контроля та список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності 052 «Політологія».
Keywords: політологія; вступ до спеціальності