Враження від проведення курсового проекту обміри пам’ятки архітектури та обмірно-проектної практики в національному заповіднику «Софія Київська» у 2016 році - Куковальська, Н. М.; Слєпцов, О. С.; Ніканоров, С. О.; Горіна, А. О.; Адаменко, М. В. (КНУБА, 2016)
У статті описані враження від проведення завдань з архітектурного проектування зі студентами першого курсу під керівництвом завідувача кафедри «Основ архітектури і АП», професора Слєпцова О.С. на території заповідника «Софія Київська» у 2016 році.
Keywords: Софія Київська; собор; дзвіниця; практика; обміри; кроки