Архітектурна типологія громадських будинків і споруд. Сучасні тенденції розвитку - Куцевич, В. В. (КНУБА, 2014)
У статті розглядаються сучасні напрямки формування громадських будинків і споруд, організація їх архітектурної типології та нормативного забезпечення.
Keywords: громадські будинки і споруди; архітектурна типологія (заклади та підприємства обслуговування); нормативна база.