Веб-картографування [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання курсового проєкту - Лященко, Антон Анатолійович; Максимова, Юлія Сергіївна (КНУБА, 2025)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни веб-картографування, наведено методику створення макету картографічного вебсайту довідника пам’яток історико-культурної спадщини з використанням JavaScript бібліотеки Leaflet.js та форматів векторних даних GeoJSON. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 ”Геодезія та землеустрій” спеціалізації ”Геоінформаційні системи і технології”.
Keywords: геодезія; землеустрій; геоінформаційні системи; геоінформаційні технології; 004 : 528.4