Землевпорядні вишукування та проєктування: конспект лекцій - Литвиненко, Ірина Валентинівна (КНУБА, 2024)
Розглянуто теоретичні основи землевпорядного проектування, розроблення землевпорядної документації, проектів територіального та внутрігосподарського землеустрою сільськогосподарських землеволодінь і землекористувань та основні напрямки організації та впорядкування орних земель, а також регіональні особливості землевпорядного проєктування та розробку проєктів зокремленого землевпорядкування. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» освітньої програми «Землеустрій і кадастр»
Keywords: геодезія; землеустрій