Витоки духовності у формуванні та розвитку історичного середовища Чернівців - Біленкова, Світлана Вікторівна (Чернівецький нац. ун-т, 2009)
Коли суспільство перебуває у глибокій соціальній дезінтеграції з фактично відсутніми новими суспільними цінностями, ідеалами, котрі були б рівноцінними чи перевершували колишні, - тоді торкатись питань духовності буває досить складно.
The origin of spirituality in establishing and development Chernivtsi historical environment
Keywords: розвиток історичного середовища Чернівців; формування історичного середовища Чернівців; духовність