Феномен регіоналізації. Концептуалізація та типологія - Римаренко, Сергій Юрійович (Карт-Бланш, 2015)
Одним з мейнстрімів сучасного світового розвитку, поряд з глобалізацією, є потужні процеси регіоналізації. Відбувається радикальний процес перегляду національної державності, інституалізація цього процесу, запровадження механізмів переосмислення просторових моделей організації влади, розвитку територій тощо.
Keywords: процес регіоналізації; концептуалізація; 352/354