Нова система містобудівного кадастру в Україні - Зінов'єва, О. С. (КНУБА, 2013)
В статті йдеться про особливості створення системи зберігання і використання геопросторових даних про територію, адміністративнотериторіальних одиницях та різноманітних умовах, ресурсах та нормах у плануванні територій та будівництві.
Keywords: містобудівний кадастр; геопросторові дані; інформаційна база