Влаштування гідро- та теплоізоляційних шарів підлог багатоповерхової будівлі апеляційного суду в Києві - Старчук, Н. В.; Старчук, Я. В.; Романенко, В. В. (Знання, 2013)
Наведені дані з дослідження технології влаштування гідро- та теплоізоляційних шарів підлог багатоповерхової будівлі Апеляційного суду в Києві.
Устройство гидро-и теплоизоляционных слоев полов многоэтажного здания апелляционного суда в г. Киеве
Construction of hydro and thermal insulation layers floors of multi-storey buildings appellate court in Kiev
Keywords: гідроізоляція; теплоізоляція; підлога; будівля; конструкція; цемент; пісок; гидроизоляция; теплоизоляция; пол; здание; конструкция; песок; waterproofi ng; insulation; fl ooring; building; construction; cement; sand; 69.025:699.86]:725.151(477.411)