Історія архітектурного факультету Київського національного університету будівництва і архітектури - Кащенко, О. В.; Слєпцов, О. С.; Кумейко, М. К. (КНУБА, 2015)
Розглянуто основні історичні віхи становлення архітектурного факультету Київського національного університету будівництва і архітектури з початку його заснування до сьогодення та перспективи розвитку факультету як складової університету.
Keywords: Київський національний університет будівництва і архітектури; архітектурний факультет; історія; розвиток; архітектурно-будівельна концепція; Киевский национальный університет строительства и архитектуры; архитектурный факультет; история; развитие; архитектурно-строительная концепция; Faculty of Architecture; Kyiv National University of Construction and Architecture; history; development; architectural and construction concept