Архітектурно-семіотична змістовність фасаду історичного прибуткового будинку по вул. Гоголівській, 23 м. Києва - Косаревська, Р. О. (КНУБА, 2015)
У статті проведено архітектурно-семіотичний аналіз образно-асоціативного ряду конструктивних деталей і декоративної пластики фасаду прибуткового будинку - пам’ятки архітектури у місті Києві по вул. Гоголівська, 23 (1909р.).
Keywords: прибутковий будинок; пам’ятка архітектури; семіотика