Перспективи використання соціальних мереж в архітектурі - Яненко, О. І. (КНУБА, 2017)
Розглянуто світовий досвід застосуваннясоціальних мереж як інструмент для визначення кращих проектних рішень. Наведено приклади застосування на практиці.
Keywords: соціальні мережі; громадська архітектура; обмін інформацією