Класифікація видів цільового призначення земель. Загальні положення - Тригуб, Руслана Миколаївна (КНУБА, 2018)
Була проаналізована структура земельного фонду України на основі існуючої класифікації видів цільового призначення земель. Виділені методи на напрямки управління земельним фондом для раціонального використання земель України в майбутньому.
Классификация видов целевого предназначения земель. Общие положения
CLASSIFICATION OF TARGET DESTINATION OF LAND. GENERAL PROVISIONS
Keywords: класифікація земель; розвиток земель; категорії земель; цільове призначення території; классификация земель; развитие земель; категории земель; целевое предназначение территории; land classification; land development; categories of land; purposeful use of the territory