Стадії та етапи проведення оцінки нерухомості - Нестеренко, І. С. (КНУБА, 2012)
Наведено основні стадії та етапи проведення оцінки нерухомості на вторинному ринку, використання яких дозволять визначати більш вірогідну вартість об’єктів.
Keywords: стадії; договір; нерухомість; проблема; об’єкт; ідентифікація; оцінка; вартість; інформація; експерт-оцінювач