Дослідження чинників, що впливають на потребу будівельних фірм у засобах механізації - Євтушенко, В. А. (КНУБА, 2013)
В даній статті розглядаються основні чинники, що впливають на будівельне виробництво, а саме: організаційні, технологічні, технічні, кліматичні й соціальні. Також стаття охоплює питання розрахунків, пов’язаних з визначенням потреби в засобах механізації з урахуванням різних показників.
Keywords: засоби механізації; технологічний комплект; масове обслуговування; розрахунковий виробіток; средства механизации; технологический комплект; массовое обслуживание; расчетный выработок; mechanization; technological kit; queuing; output current; 69.002.5(075.8)