Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Розвиток будівництва та житлово-комунального господарства в сучасних умовах" - Татарченко, Г. О.; Дьомін, М. М.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2017)
Подано інформацію про Всеукраїнську науково-практичну інтернет- конференцію "Розвиток будівництва та житлово-комунального господарства в сучасних умовах", проведену в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля в місті Сєвєродонецьку..
Keywords: будівництво; житлово-комунальне господарство; підготовка спеціалістів; строительство; жилищно-коммунальное хозяйство; подготовка специалистов; construction; housing and communal economy; training of specialists