Оцінка властивостей зміни характеристик бетонної суміші на ефективність її ущільнення - Мартинюк, І. Ю. (КНУБА, 2013)
Розглянуто реологічну модель та основні характеристики зміни стану бетонної суміші при різних процесах віброущільнення.
Keywords: бетонна суміш; реологічна модель; ущільнення; вібрація; 693.546.42