Розробка концептуальної моделі бази даних для оцінювання результатів навчання - Шевчук, Вікторія Григорівна; Литвинчук, Олександра Костянтинівна; Балака, Максим Миколайович (НТУ "Дніпровська політехніка", 2025)
У роботі розроблено базу даних для оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти, в якій визначено ключові інформаційні об’єкти та їх зв’язки для формування логічної структури. Запропоновано концептуальну модель бази даних, що забезпечить ефективне зберігання, обробку та аналіз результатів навчання відповідно до сучасних технологій та стандартів.
Conceptual model development of database for learning results assessment
Keywords: база даних; інформаційний об’єкт; сутність; зв’язок; діаграма; концептуальна модель; результат навчання; оцінювання; здобувач вищої освіти; 378.14