Змiст i заходи інженерного благоустрою територiï пiд об'єкти автосервiсу для легкових автомобiлiв - Петруня, О. М. (КНУБА, 2014)
У міських умовах iз метою утримання на високому рiвнi та рацiонального використання територiй пiд автосервіс використовуються спецiальнi заходи з інженерного благоустрою. Це дає можливiсть створити на високому рiвнi загальне й художньо-естетичне сприйняття об'єктiв автосервiсу мiста.
Keywords: благоустрій; об’єкти та елементами благоустрою; заходи з інженерного благоустрою міста; об'єкти автосервicу