Размещение архитектурно-строительных вузов в городе Исфахан - Эмамианфар, Али (КНУБА, 2012)
В статті проаналізовано розміщення архітектурно-будівельних вузів у м. Ісфахан, розглянуто різні прийоми рішень генеральних планів вузів.
Keywords: архітектурно-будівельні вузи; генеральний план; функціональні зони; university of architecture and building; general layout; functional zones; архитектурно-строительные вузы; генеральный план; функциональные зоны; 727.3