Геометричний аналіз розширення та затухання вільних плоских струмин. - Мілейковський, Віктор Олександрович (КНУБА, 2012)
Запропоновано підхід до визначення темпу розширення та затухання струмин на підставі геометричного аналізу макроструктури струминного примсжового шару без залучення дослідних даних.
The geometrical analysis of expansion and decay of free flat currents.
Keywords: струмина повітря; примежовий шар; stream of air; near between layer