Екологічні тенденції формування архітектури бізнес-центрів аеропортів - Здетовецька, Наталія (Компринт, 2016)
Висвітлено провідні екологічні тенденції формування об’ємно-планувальних рішень бізнес-центрів аеропортів з урахуванням трансформації сучасних аеропортів з виключно транспортних споруд на поліфункціональні урбаністичні утворення з терміналом, як містоутворюючим елементом.
Keywords: бізнес-центр аеропорту; бізнесові парки; екоскелет; енергоефективність; біорозкладні матеріали; Аеро Сіті