Підходи проектування сучасної архітектури в історичному середовищі - Хараборська, Ю. О.; Сухаревський, К. В. (КНУБА, 2018)
В статті розглянуто підходи проектування сучасної архітектури в історичному середовищі. На основі зарубіжної теорії наведено наукові та навколонаукові класифікації таких підходів та виділено основні критерії таких класифікацій.
Keywords: сучасна архітектура; історичне середовище; контекст; стиль; контекстуалізм