Методичний інструментарій управління ризиком підприємства в нестабільному середовищі функціонування - Коваль, Тимур Сергійович (КНУБА, 2019)
Високий рівень динамічності та невизначеності зовнішніх умов провадження економічної діяльності зумовлює посилення впливу негативних чинників на підприємства, наслідком якого може бути не лише погіршення фінансово-економічного стану, а й розвиток кризових явищ. Процес розроблення та реалізації антикризових заходів пов’язаний з більшою кількістю негативних чинників і є набагато чутливішим до їхнього впливу
Keywords: управління підприємством; антикризові заходи; управління ризиками промислового підприємства; 69.003:658.152