Визначення, виникнення та розвиток адаптивної архітектури - Яненко, О. І. (КНУБА, 2016)
У статті проаналізовано основні визначення адаптивної архітектури та історичні передумови виникнення. Розглянуто шлях розвитку адаптивної архітектури від примітивних зразків до високотехнологічних сучасних зразків адаптивної архітектури.
Keywords: адаптивна архітектура; динамічна архітектура; адаптивність; мобільність