Досвід формування установ позашкільної освіти - Репкіна, К. В. (КНУБА, 2014)
У статті описується досвід формування будинків та палаців художньо-естетичного виховання для дітей та молоді як складової частини позашкільної освіти. Проаналізована історія зародження подібних закладів. Встановлений зв'язок між колишніми будинками піонерів та сучасними центрами художньо-естетичної творчості.
Keywords: будинки піонерів; позашкільна освіта; центри художньо- естетичної творчості; 725.838