Екстремальні умови в системі підготовки та змагальної діяльності спортсменів - Шамич, Олександр Миколайович; Резнік, Олександр Петрович (Ліра-К, 2026)
Поняття «система» має низку тлумачень: сукупність елементів, що знаходяться у взаємозв’язку один з одним і утворюють певну цілісність, єдність; множина взаємопов'язаних елементів, що відокремлена від середовища і взаємодіє з ним, як ціле; порядок, зумовлений правильним, планомірним розташуванням і взаємним зв'язком частин чого-небудь; сукупність будь-яких елементів, одиниць, частин, об'єднаних за спільною ознакою, призначенням. Так ми краще зрозуміємо поняття «Система підготовки спортсменів».
Keywords: підготовка спортсменів