Дослідження церкви всіх святих на економічній брамі в Киево-Печерський Лаврі - Чобітько, О. М. (КНУБА, 2016)
В статті описується історія і архітектура церкви Всіх Святих Києво-Печерської Лаври у Києві - пам’ятки українського бароко, її специфічні риси, настінний живопис, конструкції і будівельні матеріали. Були проаналізовані історичні джерела, які описують церкву Всіх Святих.
Keywords: бароко; Україна; Києво-Печерська Лавра; церква Всіх Святих; baroque; Ukraine; Kyiv-Pechersk Lavra; All Saints’ Church; барокко; Украина; Киево-Печерская Лавра; церковь Всех Святых; 72.01.036.012:726(477)