Візуальне програмування: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Клюєва, Вікторія Василівна (КНУБА, 2022)
Наведено лабораторні роботи, призначені для ознайомлення з основами програмування у середовищі Visual Basic. Розглянуто особливості створення графічного інтерфейсу та оператори мови програмування, що сприяє цілісному відтворенню процесу розробки програм засобами Visual Basic.
Keywords: програмування візуальне; УДК 004.42