Історія української культури - Ярощук, Інна Володимирівна (КНУБА, 2023)
Подано тематику лекційних та практичних занять, літературу з підготовки до них, питання підсумкового контроля, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності «Політологія». У лекційному курсі висвітлюються основні етапи, процеси та події історії української культури з давніх часів до сьогодення, зокрема представлено відомості з історії писемності, освіти та літератури, науки і техніки, образотворчого мистецтва, музики, театру і кіно. Українська культура розглядається як цілісний феномен і складова культурного розвитку світу. Розрахований на студентів першого курсу технічних вузів, усіх, хто цікавиться історико-культурною минувшиною українського народу.
Keywords: історія