Засоби дизайну комфортного середовища кухні з використанням меблів, що трансформуються - Кисіль, С. С.; Беклеміщева, Д. О. (КНУБА, 2017)
У статті висвітлено та проаналізовано використання меблівтрансформерів, як формоутворюючих функціональних і композиційних елементів при створенні дизайну комфортного середовища кухонь у житлі. Дослідження проведене на сучасних зарубіжних прикладах меблівтрансформерів у структурі кухонних зон.
Keywords: дизайн; кухня; трансформація; меблі-трансформери; дизайн; кухня; трансформация; мебель-трансформер; design; kitchen; transformation; furniture transformer; 684.4; 645.63