До проблеми удосконалення пам’яткоохоронного законодавства в сфері охорони архітектурної та містобудівної спадщини - Косаревський, О. І.; Товбич, В. В. (КНУБА, 2009)
Проведено аналіз проекту Закону України "Про охорону архітектурної та містобудівної спадщини" в рамках загальної тенденції щодо удосконалення пам‘яткоохоронної діяльності.
Keywords: збереження об'єктів архітектурної та містобудівної спадщини; пам‘яткоохоронна діяльність