Інформаційна взаємодія підрозділів органів державної податкової служби у процесі адміністрування податку на додану вартість - Бушуєва, Н. Д.; Дерлеменко, С. П. (КНУБА, 2009)
В статті розглянуто основні етапи інформаційної взаємодії підрозділів органів державної податкової служби у процесі адміністрування ПДВ, виявлено недоліки та надано пропозиції по оптимізації процесу автоматизованого адміністрування ПДВ.
Keywords: інформаційна взаємодія; автоматизоване адміністрування ПДВ; автоматизована інформаційна система