Цифрові тендерні процедури реалізації будівельних проєктів. Менеджмент, експертиза і аудит будівельних проєктів [електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання індивідуальної роботи за модулем 2 - Бугров, Олександр Валентинович (КНУБА, 2025)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання індивідуальної роботи. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальноты 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління проєктами».
Keywords: управління проєктами; будівельні проєкти