Особливості проектування вітчизняних та закордонних інноваційних та промислових інфраструктур - Бондарчук, А. Є. (КНУБА, 2017)
В статті пропонуються приклади вітчизняних та закордонних інноваційних та промислових інфраструктур на основі яких було виведено загальні особливості при їх проектуванні. Також кожен об’єкт наукової та промислової інфраструктури дав змогу виділити ряд характерних рис, що дозволяють говорити про їх особливий феномен.
Keywords: керуюча компанія; венчурний фонд; економічні умови; економічна зона