Аналіз методів автоматизованої класифікації цифрових зображень дистанційного зондування землі - Квартич, Т. М. (КНУБА, 2014)
Розгляднуто алгоритми класифікації цифрових зображень та методику комплексного використання інформації з декількох джерел для визначення змін об’єктів місцевості з метою оновлення бази топографічних даних.
Keywords: база топографічних даних; дистанційне зондування Землі; класифікація зображень; 528.8; 681.518