Синтез корчувального обладнання з динамічним активатором - Паламарчук, Дмитро Анатолійович; Назаренко, Михайло Вячеславович; Панфілов, Владислав Володимирович (Рівне : Національний університет водного господарства та природокористування, 2025)
Викорчовувачі призначені для корчування пеньків, коренів з переміщенням їх на невеликі відстані. Найбільш поширеною машиною для викорчовування є викорчовувач-збирач. Недоліком такого обладнання є статична дія робочого органу на пеньок чи камінь. Пропонується конструкція гідравлічної системи з динамічним активатором.
The synthesis of rooting equipment with dynamic activator
Keywords: викорчовувач, пеньок, гідравлічна система, активатор, гідророзподільник, робоче обладнання