Переддипломна практика [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до проходження переддипломної практики - Росинський, Андрій Валерійович (КНУБА, 2024)
Містять загальні рекомендації до змісту та організації переддипломної практики, вимоги до звітної документації, форми та критерії оцінювання результатів проходження переддипломної практики. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка».
Keywords: практика переддипломна; 69.003