Теплопостачання індивідуальних будинків з застосуванням теплових насосів та геліоколекторів - Ваколюк, Анатолій Степанович (КНУБА, 2012)
В статті показана необхідність комплексного застосування теплових насосів і сонячних колекторів спільно з водогрійними котлами
Heatin individual buildings using heat pumps and heliocollectors
Keywords: тепловий насос; геліоколектор; бі валентна точка; дахова котельня; hcat pump; hcliocollectors; bivalencepointroof boiler room