Техногенно-екологічна безпека будівельних робіт : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. - Паламарчук, Дмитро Анатолійович; Шаленко, Вадим Олегович (КНУБА : ЦП «КОМПРИНТ», 2025)
Містять загальні методичні рекомендації та порядок виконання лабораторних робіт з дисципліни «Техногенно-екологічна безпека будівельних робіт». Призначено для здобувачів освіти спеціальностей G9 «Прикладна механіка», G11 «Машинобудування», G19 «Будівництво та цивільна інженерія», A5 «Професійна освіта»
Keywords: техногенно-екологічна безпека; будівельні роботи; 69