Нормування містобудівної діяльності - Апостолова-Сосса, Л. О. (КНУБА, 2022)
Викладено методичні рекомендації та завдання для самостійних індивідуальних робіт з дисципліни «Нормування містобудівної діяльності».
Keywords: містобудування; нормування містобудівної діяльності