Методологія в системі наукових і позанаукових знань - Чорноморденко, Іван Васильович (НАУ, 2015)
Розглянута проблема методології науки. Порівнюється методологія наукових і позанаукових знань.
Keywords: методологія; наукові і позанаукові знання; пізнання; філософія науки; 165.2:141